ОСТАННІ НОВИНИ

Вагітну, котра постраждала від отруєння, перевели до перинатального центру

|

Вагітну жінку, яка постраждала разом з іншими від отруєння 3 серпня під час святкування дня народження у дитячому будинку сімейного типу, госпіталізовано у Львівський державний обласний перинатальний центр. У неї термін вагітності 32 тижні, попередній діагноз внаслідок отруєння «гастроентероколіт, ГКІ». Про це інформує прес-служба МОЗ України.

Інші 16 осіб, із них 9 дітей та ще дві вагітні жінки, перебувають на лікуванні у Львівській обласній інфекційній лікарні. 

В усіх постраждалих попередній діагноз – «гастроентероколіт, ГКІ».

«Четверо хворих дітей у стані середньої важкості, 13 осіб, з них 5 дітей у легкому стані», – йдеться у повідомленні.

За попередніми висновками вірогідною причиною захворювань може бути порушення технології приготування страв, недотримання правил особистої гігієни, порушення температурного режиму при зберіганні продуктів.

Крім того, у повідомленні зазначається, що хворих, які отруїлись на весіллі на Бродівщині , госпіталізовано у інфекційне відділення Бродівської Центральної районної лікарні, загалом там зараз перебуває 41 людина, у т. ч. 7 дітей. У Львівську обласну інфекційну лікарню госпіталізовано 2 людей. Всі хворі у стані середньої важкості. У них відібрано біологічний матеріал для лабораторних досліджень, аби встановити збудник, який став причиною захворювання.

Також повідомляється, що розроблено план заходів з локалізації спалаху ГКІ, що затверджений спільним наказом від 07.08.2012 №147/51 Бродівської районної санепідстанції та Бродівської Центральної районної лікарні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *