ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина просить в Укравтодору 200 млн на дороги

|
Служба автомобільних доріг у Львівській області просить в Укравтодору 200 млн грн на ремонт доріг у Львівській області. Про це сьогодні під час доповіді на сесії Львівської облради розповів начальник Служби автомобільних доріг Львівщини Тарас Сиротинський.
За його словами, план надання коштів на ремонт доріг області на цей рік становить 98 млн грн. Проте це складає лише третину від необхідної суми, щоб підтримувати дороги в області на належному рівні. 
Тарас Сиротинський додав, що Укравтодор вже шукає варіанти можливого залучення додаткових коштів, в тому числі кредитних. 
Також він запевнив, що ямкові ремонти в області на сьогодні виконані на 65%, і до початку Євро-2012 планують виконати усі заплановані роботи.
Начальник Служби автомобільних доріг Львівщини наголосив, що є також багато питань щодо якості виконання ремонтних робіт. Зокрема, на тих ділянках, де вже провели ремонт доріг, виникло багато питань. Він запевнив, що у разі, коли халатність та неефективність використання коштів буде доведена, то підрядників змусять виправляти недоліки за власний кошт. В майбутньому планується, що при проведені ремонтів доріг під час роботи буде присутній інженер, який контролюватиме її якість.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *