ОСТАННІ НОВИНИ

Костюк хоче бачити на Львівщині ізраїльських туристів

|

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк провів робочу зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Реувеном Дін Ель.
Як повідомляє прес-служба ЛОДА, М. Костюк наголосив, що Львівщина має великий туристичний потенціал, зокрема центральна частина Львова – це певна туристична мекка, яку із гордістю можна демонструвати туристам. Крім того, у області є дуже багато розвинутих туристичних зон відпочинку та рекреації.
«Ми активно готуємось до проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, тому сподіваємось у рази збільшити кількість туристів на Львівщину», – сказав Михайло Костюк.
Своєю чергою, Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Реувен Дін Ель наголосив, що із Західною Україною та Львовом зокрема його пов’язує дуже багато речей, тому він із задоволенням перебуватиме на Львівщині.
«У нас справді є дуже велике поле для налагодження співпраці у найрізноманітніших сферах, зокрема у медичній, промисловості, туризмі тощо. Для мене Львів – надзвичайно цікаве місто і я із задоволенням тут перебуватиму. Також я відвідаю село, де колись народився мій батько, адже ніколи там ще не був», – сказав Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *