ОСТАННІ НОВИНИ

Бажаючі можуть виграти квиток на відкриття «Арени-Львів»

Львівський портал

|

Офіційний сайт Приймаючого міста Львова www.uefaeuro2012.lviv.ua влаштовує розіграш двох квитків на церемонію відкриття головної львівської арени, де наступного року відбуватимуться матчі континентальної першості – чемпіонату Європи з футболу.

Потрібно зайти на сайт та натиснути кнопку «Подобається».

Акція триватиме до 18:00 год. п’ятниці, 28 жовтня. Розіграш квитків відбудеться о 18:00 год 28 жовтня 2011 року за допомогою спеціальної програми, яка вибере одне випадкове ім’я, і цей «обраний» стане переможцем. Ім’я переможця буде висвітлюватись у групі «EURO 2012 in Lviv» в Facebook, а також переможця особисто повідомлять про виграш. Переможець матиме декілька годин на те, щоб отримати свій приз. Крім того, про результати розіграшу можна буде дізнатись на сайті.

Нагадаємо, 29 жовтня відбудеться довгоочікуване урочисте відкриття стадіону «Арена-Львів». На глядачів чекають виступи всесвітньовідомих європейських цирків, незабутнє візуальне шоу, танцювальні номери за участю 2000 танцюристів і багато приємних сюрпризів від організаторів урочистостей.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *