ОСТАННІ НОВИНИ

Стартувала кампанія «Збудуй Львів у Google Earth»

Львівський портал

|

У Львові стартувала загальноміська кампанія «Збудуй Львів у Google Earth». Кампанію ініціював туристичний портал Львова VisitLviv.net за підтримки Львівської міської ради, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Метою кампанії є розробка 3D-моделі всієї історичної частини Львова та розміщення її на всесвітньо відомому сервісі.

«На сьогодні Google залишається ресурсом номер один в світі, а його програму Google Earth використовує понад 350 мільйонів користувачів. Відомі в світі міста, особливо туристичні, дуже дбають за те, як вони там виглядають», – розповідає координатор проекту Ярема Дух.

«Ми проаналізували те, як представлений у програмі Львів, і побачили, що у нас багато роботи. Лише кілька будівель в історичній частині Львова можна побачити у 3D-форматі. Дуже часто, вони не надто якісні. Ми хочемо змінити це», – додає Ярема Дух.

Першим об’єктом, який буде змодельовано в рамках кампанії стане комплекс Бернардинського монастиря. Партнером кампанії «Збудуй Львів у Google Earth» в цьому проекті виступив холдинг емоцій «!ФЕСТ».

Голова Ради директорів холдингу Андрій Худо каже: «Наша компанія завжди ініціювала і підтримувала нові ідеї та практики, які можуть змінити світ на краще. Бо це наша основна місія – робити життя міста та його мешканців кращим і яскравішим, наповнювати його емоціями і незабутніми враженнями. Бернардинське подвір’я буде зразком справжнього європейського саду, достойного уваги навіть найвибагливішого туриста».

Наступним об`єктом стане Ратуша, змодельована за підтримки компанії «Чудо Тур».

Google Earth (офіційна назва українською мовою: Google Планета Земля) — це безкоштовна, вільно-завантажувана програма компаніїї Google що відображає віртуальний глобус. В рамках даного проекту в мережу Інтернет було викладено аеро-фото знімки та сателітні знімки більшої частини Землі. Для деяких регіонів ці знімки сягають дуже високої якості.

Координатор проекту – Ярема Дух, 063 832-68-69, відео об’ємної моделі – http://visitlviv.net/news/ua/zbuduj-lviv-u-google-earth/, Презентація проекту – http://visitlviv.net/page/ua/lviv-3d/.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *