ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІ Львівщини виявляє місця несанкціонованої торгівлі

Львівський портал

|

 Співробітники Державтоінспекції Львівської області проводять обстеження вулично-шляхової мережі з метою виявлення місць несанкціонованої торгівлі з вантажних автомобілів у безпосередній близькості до автодоріг та незаконної торгівлі баштанними культурами. Про це інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Виявивши факти незаконної торгівлі, співробітники ДАІ Львівської області негайно вживають заходів щодо припинення вищевказаних порушень.

Загалом у Львові працівники міліції станом на 11 липня 2011 року виявили та припинили 80 фактів порушень правил торгівлі, у тому числі – будівельними матеріалами з вантажних автомобілів вздовж автомобільних доріг та вулиць, а також – баштанними й іншими культурами.

При виявленні у смугах відведення автомобільних доріг або червоних смугах міських вулиць і доріг кіосків, павільйонів, рекламоносіїв, пересувних торгівельних пунктів співробітниками Державтоінспекції, здійснюється перевірка законності встановлення зазначеного об’єкту та погодження з органами Державтоінспекції.

У разі встановлення факту розміщення об’єкту без узгодження з органами Державтоінспекції, співробітники ДАІ власнику об’єкта вносять припис на демонтаж та подальше розроблення проектної документації на розміщення об’єкту торгівельного призначення та узгодження його розміщення з органами ДАІ.

У разі невиконання власника об’єкту вимог припису, складається адміністративний матеріал за ст. 188-28 КУпАП (невиконання законних вимог (приписів) посадових осіб Державної автомобільної інспекції МВС України щодо усунення порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху. Штраф від 255 до 340 грн. Рішення приймає місцевий суд) та видається інший припис з новими термінами виконання зазначених заходів.          

При невиконанні повторного припису, на власника об’єкту складається адміністративний матеріал за ст. 188-28 КУпАП та інформується органи прокуратури про невиконання суб’єктом господарювання законних вимог Державтоінспекції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *