ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські комунальники найняли колекторів вибивати борги за воду і тепло

Львівський портал

|

Депутат Львівської міської ради Любомир Мельничук звернувся з депутатським запитом до міського голови Андрія Садового стосовно співпраці львівських комунальних підприємств з колекторськими компаніями.

За його словами, найбільші комунальні підприємства – «Львівводоканал» та «Львівтеплоенерго», підписали угоди із колекторськими компаніями і незаконно ведуть свою діяльність.

«Скільки може тривати бардак у сфері ЖКГ і поясніть, чому ведеться незаконна колекторська діяльність на службі «Львівводоканалу» та «Львівтеплоенерго». Є абсурдом, коли львів’яни за свої гроші наймають колекторські компанії і вони вибивають із мешканців міста гроші. Колектори тероризують львів’ян. У нас є дуже багато скарг. Люди розповідають, що до них приходять вночі. Поясніть чи це адекватні методи діяння ЛМР», – звернувся до мера під час засідання сесії ЛМР Л. Мельничук.

За його словами, комунальні підприємства уклали угоди з ТзОВ «Універсальна колекторська група».

Своєю чергою, А. Садовий поцікавився, які ще депутат знає методи аби змусити боржників розрахуватись за спожиті комунальні послуги. «Основною причиною наймання колекторів є неоплата боржників», – стверджує А. Садовий.

«Де знайти додаткових 3 млн грн і чим платити за спожиту електроенергію. Обленерго вимагає у «Львівводоканалу» проводити розрахунки щодесять днів. Ми можемо всі фірми забрати і припинити подачу води», – додав А. Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *