ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра закривають для руху частину Зеленої

Львівський портал

|

З понеділка, 27 червня,  до 27 липня на ремонт закривають вулицю Зелену на ділянці від межі міста до вулиці Сихівської, інформує прес-служба Львівської міськради.

За словами представника підрядної організації «Онур» Бориса Вільгуцького, транспорт оминатиме закриту ділянку дороги по вул.Стрийській та кільцевій дорозі і через с.Зубра та с.Пасіки Зубрицькі.

Як розповів в.о.начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко, на час ремонтних робіт на вул.Зеленій доїзд міським транспортом до тублікарні буде забезпечено.

«По цій дорозі до тублікарні курсує 2 міські маршрути – №77 та №78. Автобуси №78, яких є на маршруті два, курсуватимуть до лікарні через с.Зубра. А автобуси 77-го маршруту їхатимуть до тублікарні через вул.Стрийську та кільцеву дорогу. Було прийнято рішення, що усі автобуси, а не почергово як планувалося раніше, курсуватимуть до лікарні», – пояснив Ігор Собенко.

На час ремонтних робіт не курсує тролейбус №11.

За словами Бориса Вільгуцького, за потреби їхати по вул.Зеленій дозволятимуть пожежним машинам та каретам швидкої допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *