ОСТАННІ НОВИНИ

На ремонт їдальні у школі №33 витратять майже 150 тис грн

Львівський портал

|

У школі №33 розпочали ремонт харчоблоку. Триватимуть роботи до початку навчального року. Про це повідомив сьогодні, 20 червня, під час візиту до школи міський голова Львова Андрій Садовий.

Загалом, на ремонт міських закладів освіти цього року планують використати більше 25 млн грн.

«Те, що ми сьогодні побачили – це початковий етап ремонтних робіт. Аби відремонтувати харчоблок, у бюджеті міста ми віднайшли 149 тис грн. У серпні зможемо прийняти виконані роботи. В кожній школі міста Львова цього року будуть проведені ті, чи інші роботи – десь капітального характеру, десь по даху, по вікнах, або санітарний ремонт», – зазначив Андрій Садовий.

У СЗШ № 33 функціонує 18 класів, в яких навчається 260 учнів.

У 2009 році за кошти міського бюджету виконано роботи з капітального ремонту системи каналізації на суму 20 тис. грн. та роботи з ремонту приміщень на суму 19,9 тис. грн., за рахунок загального фонду міського бюджету для школи придбано комп’ютерний клас конфігурацією 10+1. Частково поповнено бібліотечний фонд школи.

У 2010 році за кошти міського бюджету виконано роботи із ремонту приміщень та електрообладнання  на суму  49 тис. грн.

У 2011 році в проекті міського бюджету заплановано виконання робіт із капітального ремонту харчоблоку на суму 149,32 тис. грн. Виконавець робіт – ПП «Континент – С».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *