ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина серед дев’яти областей, де розпочалась епідемія грипу

Львівський портал

|

Епідеміологічний поріг захворюваності на грип та ГРВІ перевищений в окремих адміністративних територіях дев`яти областей України, на карантин закрито 163 школи і 7 дитячих садків. Про це 3 грудня повідомив головний державний санітарний лікар України Сергій Риженко.

Зокрема, епідеміологічний поріг захворюваності на грип та ГРВІ трохи перевищено в Криму (три адміністративні території), в Донецькій області (три адміністративні території), Житомирській області (дев`ять адміністративних територій), Запорізькій області (сім адміністративних територій), Кіровоградській (п`ять адміністративних територій), Луганській (чотири адміністративні території), Львівській області (сім адмінтериторій), Полтавській (17 адмінтериторій) і Чернівецькій (шість адмінтериторій).

В окремих школах у зв`язку з локальним підвищенням рівня захворюваності введені обмежувальні заходи. Зокрема, припинені заняття в Полтавській області – 44 школи, у Львівській – 25, в Дніпропетровській – 15, в Чернівецькій – 12, в Донецькій – 12, в Тернопільській – 7, в Запорізькій – 7, в Сумській – 12, в Харківській – 4, у Вінницькій – 4.

Всього в Україні введено обмежувальні заходи в 163 школах і 7 дитячих дошкільних установах.

Жодного летального випадку серед хворих на грип та ГРВІ не зареєстровано, зазначили в МОЗ.

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *