ОСТАННІ НОВИНИ

Водій-утікач, який учора насмерть збив жителя Львівщини, виявився лікарем

Львівський портал

|

На Львівщині затримано водія автомобіля «Фольксваген-Пасат», який напередодні, 9 серпня, на автодорозі Львів-Мостиська у селі Рудня Самбірського району скоїв наїзд на людину, а потім залишив місце події. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Як йдеться у повідомленні, 9 серпня о 6 годині ранку у Самбірський міський відділ міліції по телефону 102 надійшло повідомлення від чергової медсестри Самбірської центральної районної лікарні про те, що до них поступив громадянин, який від отриманих у ДТП травм помер.

Працівники ДАІ встановили, що 9 серпня приблизно о 5 години ранку на автодорозі Львів-Мостиська у селі Рудня Самбірського району біля житлового будинку № 19, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, вчинив наїзд на пішохода – 27-річного жителя міста Самбора, який від одержаних травм помер.

З місця події працівники ДАІ вилучили частину деталі, яка позначає марку автомобіля  «Фольксваген».  

У результаті проведених оперативно-пошукових заходів 9 серпня о 23 год. у с. Ралівка Самбірського району було затримано автомобіль марки «Фольксваген-Пасат», чорного кольору, яким керував 58-річний житель Самбірського району, який працює лікарем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *