ОСТАННІ НОВИНИ

В четвер Львів підпише угоду про залучення 38 млн. євро від ЄБРР

Львівський портал

|

Львів в четвер, 16 липня, підпише угоду про залучення фінансування від Європейського банку реконструкції та розвитку. Кошти передбачено на розвиток інфраструктури та міського електротранспорту Львова, повідомляє прес-служба ЛМР.

Частину з цих коштів, 26 млн. євро, необхідно для реконструкції колій та транспортного коридору трамвайних ліній №2 і 6, включаючи управління рухом та інженерні комунікації, а ще частину, 12 млн. євро, для фінансування капітальних витрат для трамвайної інфраструктури та підстанцій, модернізації трамвайних депо, придбання трамвайного рухомого складу. Кошти залучаються на 10 років з можливістю відтермінування на 3 роки по сплаті відсотків.

«На завершальній стадії сьогодні ситуація по підписанню угод на отримання коштів від ЄБРР. 12 млн. має отримати «Львівелектротранс», 26 млн. має отримати наше підприємств «Львівавтодор». Зараз проходять останні юридичні погодження цієї угоди», – зауважує міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що 9 липня сесія Львівської міської ради погодила залучення фінансування від Європейського банку реконструкції та розвитку.

А ще раніше на засіданні ради директорів Європейський банк реконструкції та розвитку погодив кредит в розмірі 38 млн. євро для розвитку електротранспорту у Львові.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *