ОСТАННІ НОВИНИ

Залізничники запевняють, що вжили заходів проти «свинячого грипу»

Львівський портал

|

Для попередження випадків зараження вірусом А/H1N1 («свинячий» грип) в Україні санітарно-епідеміологічна служба на залізничному транспорті ввела цілий комплекс протиепідеміологічних заходів. Про це повідомляє управління взаємодії зі ЗМІ Укрзалізниці.

Зокрема, всі прикордонні санітарні контрольні пункти переведені на цілодобовий режим роботи, посилені дезінфекційні заходи в поїздах та на вокзалах, усі начальники поїздів отримали пам`ятки «Обережно – свинячий грип», які нині вивішені в усіх потягах міждержавного сполучення та на вокзалах. Поїзні бригади пройшли інструктаж щодо дій у випадку виявлення підозри на «свинячий» грип.

Щоденно з прикордонних санстанцій надходить інформація на центральний санітарний контрольний пункт, розташований на станції Київ-Пасажирський, про кількість поїздів і пасажирів, які перетнули державний кордон України, та про звернення громадян до медпунктів на вокзалах із підозрою на «свинячий» грип. Варто зазначити, що лише на Південно-Західній залізниці 6 санітарних прикордонних пунктів діють на кордоні з Росією, Білоруссю та Молдовою, ще 4 – на Львівській залізниці: Чоп, Ягодин, Мостиська та Вадул-Сірет. Вони діють на кордоні з Польщею, Угорщиною, Румунією, Словаччиною.

Ці заходи будуть проводитися, доки епідеміологічна ситуація у світі щодо цього інфекційного захворювання залишатиметься напруженою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *