ОСТАННІ НОВИНИ

20 львівських шкіл візьмуть участь у проекті AIESEC «Світ без кордонів»

Львівський портал

|

Представництво AIESEC у Львові розпочало реалізацію загальнонаціонального освітнього проекту «Світ без кордонів» в школах Львова. У нашому місті проект проходить уже вдруге. Станом на сьогоднішній день до участі в проекті залучили приблизно 20 шкіл Львова, а також 12 стажерів з Японії, Бразилії, Китаю, Грузії, Польщі і Нової Зеландії. Про це повідомляє координатор з комунікацій AIESEC у Львові Олег Піх.
«Проект дає можливість учням львівських шкіл не тільки довідатися про інші культури та країни, але й значно покращити рівень володіння англійською мовою, отримати досвід роботи в мультикультурному середовищі і спробувати нові інтерактивні методи навчання», –зазначила президент організаційного комітету проекту Юлія Василів. 
Завершиться реалізація «Світу без кордонів» масштабним фестивалем культур, котрий відбудуться наприкінці березня у Львові. Участь у ньому візьмуть понад 30 стажерів майже з двох десятків країни світу.
AIESEC – міжнародна громадська організація яка допомагає молодим людям віднайти та розвинути свій потенціал для позитивного впливу на суспільство. Об`єднує 32 000 молодих людей у 107 країнах світу. Зараз проект «Світ без кордонів» проходить в 16 найбільших містах України, де присутні представництва організації AIESEC.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *