ОСТАННІ НОВИНИ

Районні ради Львівщини закликають створити власний веб-портал

Львівський портал

|

Голови усіх міських та районних рад Львівської області сьогодні зібралися на загальних зборах Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини», які провів голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник.

Під час зборів обласної асоціації були підведені підсумки діяльності асоціації за 2008 рік та затверджено план її роботи на 2009 рік. Також члени асоціації «Ради Львівщини» затвердили розміри членських внесків на 2009 рік, зокрема обласна рада зобов’язалася виділити на діяльність асоціації 150 тис. грн., районні ради – по 6 тис. грн., ради міста обласного значення – 2,5 тис. грн., ради інших рівнів – 500 грн, індивідуальні члени – 50 грн.

Крім того, під час засідання виконавчий директор ОАМР «Ради Львівщини» Сергій Купчак запропонував членам асоціації створити на рівні районних рад інтренет-портал на кшталт сайту ЛОДА. За його словами, сайт органів місцевого самоврядування має містити не лише інформацію про діяльність рад, а й бути інформаційно-привабливими для пересічного читача та містити туристичну інформацію про ту чи іншу місцевість.     

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *