ОСТАННІ НОВИНИ

Тарута дізнався від депутатів чимало нового про будівництво євростадіону

Львівський портал

|

Голови депутатських фракцій у Львівській міській раді сьогодні провели робочу зустріч з генеральним директором ТзОВ ПСП «Азовінтекс» Олександром Тарутою й обговорили питання щодо подальшої долі будівництва стадіону до Євро-2012. Про це «Львівському порталу» повідомило джерело у ЛМР.Разом із О.Тарутою до Львова прибули три спеціалісти з технічних питань. Не виключено, що один із них незабаром очолить львівське представництво «Азовінтексу».

За словами джерела, з розмови з депутатами пан Тарута почерпнув чимало невідомої йому досі інформації, яка безпосередньо стосувалася стадіонної передісторії. Йому не було відомо про те, що у Львові досі не вирішено питання фінансування будівництва євроарени. А також неочікуваним виявилося те, що робоча група досі не готова погодити угоду генпідряду, без чого вона не може набрати законної сили.

За інформацією джерела, О.Тарута поїхав на переговори з представниками фірми «Альпіне» до Австрії.

Як відомо, минулого тижня міський голова Львова Андрій Садовий оголосив про підписання угоди генпідряду на будівництво стадіону до Євро-2012 з компанією «Азовінтекс».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *