ОСТАННІ НОВИНИ

Громадські організації спробують зробити Львів кращим

|

Унікальна подія – Форум соціальних інвестицій , відбудеться у Львові 24 -25 жовтня. Суть форуму полягатиме у запрошенні поважних ґрантодавців з України та закордону та презентації їм найкращих проектів Львова для фінансування. Метою проведення форуму соціальних інвестицій є налагодження партнерства між представниками неурядових організацій, органами державної та місцевої влади, представниками бізнесу та донорськими організаціями. Під час форуму обговорюватиметься вирішення актуальних соціальних проблем, які існують в місті та перспективи залучення соціальних інвестицій , повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У часники форуму матимуть нагоду представити власні програми та напрацювання у сфері соціального інвестування. У рамках форуму відбудеться конкурс проектів «Зробимо Львів кращим», де неурядові організації зможуть презентувати гостям власні проекти, спрямовані на вирішення соціальних проблем нашого міста.

З 2 до 29 вересня у Львові триватиме конкурс проектів неурядових громадських організаці. Конкурс проектів Громадських організацій проходитиме з назвою «Зробимо Львів кращим». Метою конкурсу є відібрати 24 проекти для представлення на «Форумі соціальних інвестицій». Проекти подані на розгляд незалежного журі повинні містити ідеї щодо шляхів розв’язання актуальних для міста проблем, вирішення яких потребує співпраці неурядових організацій, влади та бізнесу.

Конкурс відбуватиметься за чотирма напрямками: «Молодіжні та освітні ініціативи» «Культурно-мистецькі інновації», «Посилення впливу громадянського суспільства», «Соціальний захист та охорона здоров’я», «Інфраструктурні проекти». «Молодіжні та освітні ініціативи», які охоплюють основні пріоритети грантодавців, що надають підтримку громадським організаціям на території України. Проекти, які подаватимуться на конкурс практично не мають жодних обмежень щодо сфери застосування та розміру фінансування, єдиний пріоритет який матиме вагу – це запропонований ефективний механізм вирішення тієї чи іншої проблеми, яка є актуальною для Львова. Під час конкурсу працюватиме жюрі.

Згідно умов конкурсу «Зробимо Львів кращим» громадським організаціям пропонується підготувати короткий опис проблеми вирішення якої потребує зовнішнього фінансування, а також описати заходи за допомогою яких пропонується вирішити поставлену проблему. Анотації проектів та їхні презентації будуть опубліковані на офіційній Інтернет – сторінці «Форуму соціальних інвестицій» www.fsi.lviv.ua, а кращі 24 проекти увійдуть до матеріалів форуму, які роздаватимуться його учасникам.

Взявши участь у конкурсі громадські організації отримають можливість представити власні ідеї. Автори проектів, що будуть визнані учасниками форуму найбільш цікавими, отримають спеціальні нагороди, а також допомогу для втілення власних ідей у життя.

Аплікаційна форма для участі у конкурсі розміщена на сторінках: www.fsi.lviv.ua, www.city-adm.www.lviv.ua та www.ngo.lviv.ua.

Документи для участі у конкурсі необхідно подавати у відділ громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради за адресою: 79000, пл. Ринок, 1, п’ятий поверх (кабінет №543), тел. 297-57-63, e-mail: [email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *