ОСТАННІ НОВИНИ

Львів підписав Меморандум щодо розробки концепції євроколії

|

Львівська обласна держадміністрація і Львівськ а міська рада підписали вчора ввечері з голландськими компаніями «Моварес» і «НЕА» Меморандум щодо розробки концепції прокладання вузької колії європейського зразка від україно-польського кордону до Львова, повідомляє прес-служба ЛМР.

Цей документ підписали в рамках економічної місії голландських бізнесменів на чолі з Міністром зовнішньої торгівлі Королівства Нідерландів п. Франком Хеймскерком .

Концепція має стати основою нового етапу переговорів і з міжнародними фінансовими установами, такими як ЄБРР та ЄІБ, а також Єврокомісією, які вже задекларували своє зацікавлення в наданні фінансової підтримки реалізації проекту євроколії.

Міністр зовнішньої торгівлі Франк Хеймскерк зазначив, що уряд Нідерландів приділятиме значну увагу виконанню умов М еморандуму й надасть 133 тисяч і євро додаткового фінансування вартості виконання концепції. Він сказав, що такі проекти , як євроколія сприятимуть європейській інтеграції України й вирішать левову частку питань і з перевезенням фанів під час проведення матчів Євро-2 0 12.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *