ОСТАННІ НОВИНИ

Мер Винник оскаржуватиме рішення міськради про свою відставку

|

«Розробив сценарій моєї відставки бізнесмен Григорій Козловський , який замахнувся на 18 га землі у Винниках , а їх я йому не давав », – так прокоментував ЗІКу сьогоднішнє рішення сесії Винниківської міської ради про відставку міського голови – сам міський голова Винник Теодор Гудзяк .

Т.Гудзяк повідомив, що бізнесмен Григорій Козловський сьогодні був присутній під час сесії Винниківської міської ради, хоча не є депутатом. Також прийшли представники керівної ланки Львівського обласного БЮТу. «Упродовж засідання сесії Козловський поводив себе дуже зухвало. Тобто, сьогодні успішно відбулася рейдерська атака на Винники, автором якої є пан Григорій Козловський, який, зрештою, сам цього не приховував. Він є бізнесменом, який ще за попередньої влади міста приватизував тут десятки гектарів землі. І зараз у нього є конкретне зацікавлення – 18 га землі, які межують із його власністю – земельною ділянкою, на якій він збирається звести цілий квартал. Цього я не дозволив йому зробив, після чого він заявив, що мене таки позбудеться», – сказав він.

За словами Т.Гудзяка, на сесії міськраді Винник були також і юристи, які вже зараз вивчають цю ситуацію. «Я буду оскаржувати рішення депутатів міської ради про мою відставку», – зауважив він.

Сьогодні, 28 лютого, на сесії Винниківської міської ради (біля Львова) відбулося таємне голосування за відставку міського голови винник Теодора Гудзяка. «За» це рішення проголосувало 27 депутатів, ще «5» виступило проти цього, а 2 депутатів – утрималося.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *