ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні відбудеться «Аукціон надій»

|

Сьогодні увечері у приміщенні Львівського інституту банківської справи відбудеться благодійний «Аукціон надій», що його вже вдруге проводять студенти фінансового вишу.

Як повідомляє прес-служба ЛІБС, учора організатори отримали останній, десятий лот від дружини Президента України Катерини Ющенко. Ним став примірник книги “Україна та українці: історико-етнографічний мистецький альбом Івана Гончара”.

Загалом на аукціоні буде представлено 10 лотів від відомих та авторитетних осіб України – Володимира Гришка, Владислава Ващука, Роксолани Богуцької, Ніни Матвієнко, Юрія Андруховича, Вікторії Проців, Савіка Шустера, Євгенії Гапчинської, Арсенія Яценюка та Катерини Ющенко. Стартова ціна лотів – 1000 грн.

Усі зібрані кошти буде спрямовано на закупівлю інкубаторів для виходжування недоношених немовлят у комунальне міське клінічне пологове відділення №1, що на вул. Мечнікова. Інкубатор екстракласу коштує майже 75 тисяч гривень.

Перший «Аукціон надій» відбувся у Львові рік тому. За зібрані студентами кошти було придбано комп’ютерний клас для вихованців Городоцької школи соціальної реабілітації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *