ОСТАННІ НОВИНИ

У листопаді «Львівводоканал» ліквідував 480 аварій на водопроводах міста

|

Протягом листопада 2007 року працівники ремонтно–експлуатаційних дільниць ЛМКП «Львівводоканал» ліквідували 480 аварійних ситуацій, що трапилися на водопровідних мережах міста та 38 проривів на магістральних водогонах, повідомляє прес-служба міської ради.

Виконано заміну аварійних ділянок водопроводів загальною довжиною 900 п. м. Зокрема, у Личаківському районі перекладено водопроводи на вулицях Пасічна, вул. Миргородська, вул. Зелена, у Залізничному – на вул. Головатого, вул. Городоцькій, вул. Я.Мудрого, у Франківському – на вул. Гашека, вул. Піддубного у Шевченківському – на вул. Оглоблина, вул. Інструментальній, на Сихові – на вул. Івана Франка, вул. Чукаріна, пр. Червоної Калини.

Службою каналізаційного господарства протягом листопада було ліквідовано 70 закупорок каналізаційних мереж, замінено близько 200 п.м. каналізаційних трубопроводів на вул. Малоголосківській.

Середньодобова подача води в місто у листопаді склала 266 тис. куб. м, а середньодобова очистка стічних вод у листопаді – 438 тис. куб. м.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *