ОСТАННІ НОВИНИ

Сівкович відмовив у праві голосу 20% львів`ян

|

В разі, якщо явка виборців у Львівській області складе більше 80%, можна буде з упевненістю сказати, що це пряма фальсифікація. Так стверджує народний депутат Верховної Ради V скликання від Партії регіонів Володимир Сівкович, повідомили «proUA» у прес-службі ПР.

Як пояснив Сівкович, фальсифікації в такому випадку будуть очевидними тому, що «там на сьогоднішній день відсутні 524 тисячі людей з півтора мільйона. Це тридцять із гаком відсотків».

Крім того, за його словами, на сьогоднішній день вже встановлено те, що на момент виборів 2004-2005 в західній Україні були відсутні близько двох мільйонів чоловік. Таким чином, на його думку, явка виборців 93% на дільниці, наприклад, у Львівській області, де були відсутні сотні тисяч людей, говорить про те, що там були фальсифікації.

«Сьогодні ми зібрали нові дані, згідно з якими три мільйони двісті тисяч людей в Україні – так звані «неповерненці». Вони виїхали з території нашої країни і вже протягом багатьох років не повертаються» – також зазначив представник Партії регіонів. За його словами, «цю інформацію перевірили через прикордонників і міліцію щодо кожного будинку».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *