ОСТАННІ НОВИНИ

Сесію міської ради перенесено на 20 вересня

|

Сесію Львівської міської ради знову перенесено. Як повідомив голова фракції «Наша Україна» Василь Трач, з ініціативи міського голови Львова Андрія Садового вона відбудеться 20 вересня.

«Ми не впливаємо на ці процеси, це така позиція міського голови. Фракції не збиралися, документи депутатам для опрацювання не роздавали і порядку денного сформовано не було», – сказав депутат.

На думку Василя Трача, постійний перенос сесії негативно позначається на господарці міста, оскільки за час депутатських канікул накопичилося чимало невирішених проблем. «Йде зима, знову актуальними стають тарифи, крім того, треба робити висновки з виконання бюджету. Вважаємо, що робоча сесія до виборів ще могла б відбутися», – додав В. Трач.

Він також повідомив, що сьогодні депутати-нашоукраїнці спробують поцікавитися в секретаря міської ради та в міського голови Львова про причини відміни сесії, запланованої на 13 вересня.

Нагадаємо, Львівська міська рада робила спроби провести робочі пленарні засідання 24 та 30 серпня. Потім її переносили на 3 і 13 вересня. У кулуарах міської ради депутати почали говорити про те, що міський голова оголосив війну депутатському корпусу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *