ОСТАННІ НОВИНИ

Луганська облрада стала заручницею політичних інтриг - Богдан Козак

|

Українці, особливо мешканці східних областей, стали заручниками політичних інтриг та неналежної інформаційної політики держави про справжню роль ОУН-УПА у боротьбі за незалежність України, переконаний голова ЛОО УНП Богдан Козак.

Заява депутатів Луганської обласної ради, на думку лідера обласної організації УНП, є ще одним підтвердженням проблемної ситуації, що склалась сьогодні в Україні з відновленням історичної та національної справедливості, повідомляє прес-служба УНП.

«Як відомо, напередодні 100-річчя з дня народження Романа Шухевича, розсекречено архіви НКВС, які спростовують твердження про співпрацю головнокомандувача УПА з німецькими окупантами та участь повстанської армії у каральних акціях.

Така заява луганських депутатів повинна стати ще одним поштовхом для активізації продуманої державної інформаційної політики, покликаної розвінчати створені радянською пропагандою міфи», – заявив Богдан Козак.

Нагадаємо, 13 липня депутати Луганської обласної ради прийняли звернення до Президента України Віктора Ющенко з вимогою припинити поширювати фашизм в країні. Зокрема, депутати вимагають від Віктора Ющенка скасувати Указ про святкування століття з дня народження Романа Шухевича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *