ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські студенти говоритимуть про координацію органів студентського самоврядування

|

У Львові студенти вищих навчальних закладів говоритимуть про можливості координації органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів міста. Як повідомляє прес-служба Студентського братства Львівщини, саме на таку тему 25 березня в приміщенні Львівського палацу мистецтв відбудеться студентська конференція.

Конференція проходитиме у формі дебатів, у яких візьмуть участь представники студентського самоврядування та профкомів найбільших ВНЗ міста, лідери молодіжних незалежних громадських організацій та представники молодіжного руху з інших міст України.

Учасники конференції спробують вирішити питання, хто повинен відстоювати інтереси студентства та молоді. Після цього говоритимуть про можливість співпраці та спільної діяльності профкомів, студентського самоврядування та незалежних громадських організацій. Крім того, студенти розглядатись питання щодо діяльності профкомів та самоврядування під час переходу ВНЗ до Болонської системи освіти.

Організовує захід Студентське братство Львівщини та управління молоді, сім`ї та спорту Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *