ОСТАННІ НОВИНИ

«Плач Єремії» відсвяткує 20-річчя концертом в опері

|

Концерт у Львівському національному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької дасть 2 січня гурт «Плач Єремії» за участі камерного оркестру «Віртуози Львова». Цю святкову програму команда приурочить 20-річчю свого перебування на сцені. Про це сьогодні, 19 грудня, під час прес-конференції повідомив журналістам лідер «Плачу Єремії» Тарас Чубай.

На концерті прозвучать як уже добре відомі пісні гурту, так і зовсім нові. Останніх буде 25-30%. Деякі з них журналісти почули уже сьогодні під час міні-концерту перед прес-конференцією.

«Перенасичення новими піснями у цій програмі не буде, оскільки люди хочуть почути пісні, які люблять, – зазначив Тарас Чубай. – Адже складно сидіти і слухати пісні, текстів яких ти не знаєш. Є у нас також річ, яку щороку можна виконувати на новорічні свята. Це «Миколай бородатий».

Тарас Чубай також розповів, що цей концерт дасть поштовх до створення нового альбому «Плачу Єремії» – другого тому «Світла і сповіді», передає ЗІК.

«У 2007 році плануємо зіграти цю програму на центральному майданчику країни – у Палаці «Україна», – додав Т.Чубай. – Коли точно це буде, наразі сказати не можу. Поза тим, хотілося б з цією програмою проїхатися туром Україною. Щось подібне ми робили у 2003 році, однак тоді відбувся лише концерт у палаці «Україна», а у фінансуванні туру нам відмовили після того, як на виступі у столиці на сцені з квітами з’явився тоді ще майбутній Президент».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *