ОСТАННІ НОВИНИ

Нічний вестерн на Виговського: погоня зі стріляниною

|

Сьогодні, 30 жовтня, о 3.00 на перехресті вулиць Кульпарківської-Щирецької у Львові інспектори дорожньо-патрульної служби за допомогою жезла, свистка та проблискових маячків з автомобіля намагалися зупинити авто «Рено-Конго». Натомість водій, збільшуючи швидкість, намагався втекти від працівників ДАІ. Про це ЗІК повідомила керівник прес-служби УДАІ Львівщини Світлана Добровольська.

За словами С.Добровольської, на швидкості автомобіль неодноразово створював аварійну ситуацію, тому на вул.Виговського біля Залізничної райадміністрації Львова інспектори почали застосовувати табельну зброю. Відтак, вони зробили попереджувальні постріли в повітря і три – по автомобілю, після чого на вул. Городоцькій в районі «Мотозаводу» авто затримали.

«Як виявилося, за кермом автомобіля перебував львів’янин, 1978 року народження у стані алкогольного сп’яніння, який не мав реєстраційних документів на автомобіль. Крім того, в авто була 20-річна львів’янка. Після затримання водій та пасажирка опинилися в Залізничному райвідділу міліції, а авто з пошкодженим заднім лівим колесом – на арештмайданчику», – розповіла Добровольська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *