ОСТАННІ НОВИНИ

Київ вимагає зупинити реконструкцію площі Ринок

|

Державна служба охорони культурної спадщини надіслала виконавчому комітету Львівської міської ради листа з вимогою припинити проведення будь-яких робіт на площі Ринок та на площі Катедральній, а також на вулиці Руській до моменту погодження документації відповідно до ЗУ „Про охорону культурної спадщини” – повідомив прес-центр львівської міської мережі „Опора”.

„Опора” заявляє, що про це йдеться у листі, який сьогодні громадянська мережа отримала від Державної служби охорони культурної спадщини.

З цього приводу сьогодні „опорівці” зустрілися з першим заступником міського голови Миколою Одухою, який заявив, що бачить цей документ вперше і припустив, що відповідні листи загубились у зв’язку із їх надходженням в момент „міжвладдя”.

На запитання представника „Опори” Тараса Гаталяка, чи виконає міська влада приписи Державної служби охорони культурної спадщини, М.Одуха не дав конкретної відповіді. Однак повідомив, що дізнавшись про цей лист, відразу представив його міському голові, який у свою чергу зателефонував у Міністерство культури і туризму і попрохав скликати засідання по цьому питанню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *