ОСТАННІ НОВИНИ

Дяків звинувачує Сірика в ігноруванні законодавства

|

Громадський форум порятунку Львова планує відновити акції протесту, щоправда тепер уже проти оновленої міської влади Львова. Представник Асоціації платників податків Львівської обасті Теодор Дяків сьогодні під час прес-конференції заявив, що має намір звернутися в Генеральну прокуратуру щодо невиконання в.о. міського голови Львова Зеновієм Сіриком своїх обов’язків на посаді тимчасового керівника міста.

Теодор Дяків закидає Сірику невиконання рішення суддів та незабезпечення законності прийняття рішень виконавчими органами міської влади. „Якщо Зеновій Сірик не відреагує на мої зауваження, які я виклав у листі, тоді звертатимуся до Генпрокуратури”, – заявив Т.Дяків.

За його ж словами, оновлена міська влада уже двічі намагалася обдурити усіх споживачів води. Зокрема Т.Дяків стверджує, що міська влада 5 жовтня всупереч протесту прокурора захотіла зробити легітимним рішення щодо перерахунку тарифів на водовідведення та водопостачання, яким спекулювала з січня цього року.

Ще одна спроба прийняти незаконне рішення, на думку Т.Дяківа, була зроблена 21 жовтня. На розгляд виконкому виносився проект рішення, який стосувався інтересів усіх споживачів води. Однак, громадські організації внесли свої заперечення і проект рішення уперше за історію співпраці громади та влади міста був відправлений на доопрацювання.

„Ми чекаємо наступного засідання виконкому, яке має відбутися 4 листопада, щоб подивитися чи буде відмінено рішення від 5 жовтня”, – заявив представник Львівської міської спілки захисту прав громадян Сергій Компанієць.

Якщо міська влада не відреагує на зауваження представників громадськості, члени Форуму порятунку Львова будуть вдаватися до акцій протесту, щоправда у якій формі вони ще не визначилися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *