ОСТАННІ НОВИНИ

Львівській "Батьківщині" мільйонів Дубневичів не потрібно - Канівець

|






«Минулого тижня на засіданні обласного бюро ЛОО партії «Батьківщина» було розглянуто питання можливої співпраці з Громадським об’єднанням «Крок». І оскільки більшість представників ГО є членами «Батьківщини», можливість такої співпраці не відкидається»,—зазначив кореспонденту Західної інформаційної корпорації голова фракції «Батьківщина» у Львівській обласній раді Олег Канівець.

Він спростував інформацію про те, що підприємці «Кроку» мають виділити 4 млн. доларів США на фінансування передвиборної кампанії ЛОО партії «Батьківщина». «Про суму взагалі не йшлося. Підприємці готові підтримати партію в таких речах, як видання газети, друк агітматеріалів. Сьогодні говорити про якусь суму нереально»,—додав О. Канівець.

О.Канівець зауважив, що партія співпрацюватиме з фірмами громадського об’єднання після того, як їх ретельно перевірять фіскальні органи. «Крок пов’язують з СДПУ(О) і там дійсно присутні структури Дубневичів. На сьогоднішній день їм поставлено умову: представити перелік фірм, в яких є засновниками чи працівниками брати Дубневичі. Тому буде зроблено запит у відповідні структури чи податкові органи щодо існуючих претензій до тих організацій. Документи мають представити протягом 10 днів – пізніше обласне бюро розбереться з ними і прийме рішення про форму співпраці чи їхню участь у партійній діяльності»,—резюмував голова фракції.

Як стало відомо Західній інформаційній корпорації з конфіденційних джерел, передвиборну кампанію Львівської обласної організації партії «Батьківщина» фінансуватиме громадське об’єднання «Крок», яке безпосередньо у Львові пов’язують з іменем відомих підприємців братів Дубневичів, депутата Львівської обласної ради Євгена Буби та діяльністю СДПУ(О).

За інформацією джерела, ЛОО «Батьківщина» вже прийняла остаточне рішення про фінансування передвиборної кампанії саме вказаним об’єднанням, а вартість усієї кампанії було визначено у 4 млн. доларів США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *