ОСТАННІ НОВИНИ

Випускники Інституту управління неприбутковими організаціями отримають дипломи

|

Шістнадцять нових випускників Інституту Управління Неприбутковими Організаціями (ІУНО) отримають завтра дипломи в Українському Католицькому Університеті. Як повідомляє відділ інформації та зовнішніх зв’язків УКУ, урочистості з цього приводу відбудуться о 18 годині.

«Місія ІУНО – допомагати та надихати тих молодих людей, які бажають присвятити своє життя праці на благо суспільства у недержавному секторі. Ми сподіваємося, що їх діяльність у неприбуткових організаціях реально вплине на життя як суспільних груп, так і окремих осіб», – наголошує директор Інституту Андрій Боровець.

Довідка УКУ: Навчальна програма ІУНО є єдиною такого роду в Україні, він є власне джерелом найкращого, зібраного з цілого світу досвіду менеджменту таких організацій. Абсолютна більшість викладачів – це громадяни тих країн, в яких сектор неприбуткових організацій є дуже добре розвинутий.

Інтенсивний однорічний курс включає не лише теорію, але й практику. Так кожен випускник має нагоду апробувати свої знання та навики, реалізуючи свій власний проект. Фонд Генрі Науена забезпечує реалізацію цих проектів відповідними коштами. Так цього року студенти ІУНО зреалізували такі проекти як «Сімейний вікенд» для підопічних реабілітаційного центру «Дорога», арт-терапії для дітей-паціентів Львівської психіятричної лікарні, майстерні для дітей з особливими потребами, школу англійської мови «Мовний експрес» тощо.

«Викладання у нашому Інституті вже два роки провадиться виключно англійською. – зазначила випускниця минулорічної програми, а нині працівниця інституту ІУНО Наталя Мисула. – Це прекрасна нагода удосконалити свою мову, відкрити для себе різні аспекти англійської та американської культур. Але, на жаль, не так багато осіб може вільно слухати англомовні лекції. Тому ідучи на зустріч багатьом бажаючим навчатися на нашій програмі, з наступного навчального року ми запроваджуємо також україномовний курс».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *