ОСТАННІ НОВИНИ

Земельна комісія облради сьогодні працювала в Перемишлянському районі

|

Члени комісії з регулювання земельних відносин та адміністративно-територіального устрою облради сьогодні провели виїзе засідання у селі Липівці Перемишлянського району. У порядку денному – питання відведення земельної ділянки ВАТ “Укратранснафта” під розробку кар’єру глиносировини. Про це повідомила прес-секретар голови облради Леся Мірошник.

Депутати вимагали, щоб до винесення цього питання на сесію, Липовецька сільська рада погодила з Управлінням допоміжних виробництв Львівської філії “Укратранснафта” питання будівництва об’їзної дороги для перевезення глини, ремонту відрізка районної дороги Липівці-Борщів та ремонту сільського будинку “Просвіта”.

За словами обласного депутата від Перемишлянського району Василя Барана, у селі проживає близько тисячі людей і 80% – безробітних. “Є ідея побудувати завод і видобувати цінну глиносировину на місці. Таким чином можна бути і створити робочі місця й наповнити місцевий бюджет Перемишлянського району” – наголосив він.

Комісія рекомендувала сільській та районній радам укласти угоду з виконання зазначених робіт та подати ВАТ “Укратранснафта” кошторис витрат. Коли домовленості між підприємством та місцевою владою будуть досягнуті – питання винесуть на сесію облради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *