Перед боєм Кличка Руслана «запалила» зал рок-версією гімну України

|

Співачка та громадський діяч Руслана Лижичко заспівала гімн України перед боєм Володимира Кличка з Брайантом Дженнінгсом у Madison Square Garden в Нью-Йорку. Як повідомила Львівському порталу прес-служба співачкт,  спеціально для цього виступу Руслана записала рок-версію гімну.

«Коли я виконувала гімн, сектори razomforukraine створили великий прапор України з написом «We stand behind our fighters!». Можливо, для багатьох мільйонів глядачів по всьому світу цей бій – розвага, але для України він означає значно більше! Усі 12 раундів ми скандували «Україна! Кличко!». Я безмежно щаслива, що Володя переміг і Україна перемогла! Нашій країні зараз вкрай необхідні перемоги, успіх і позитив: як для нашої власної внутрішньої впевненості, так і для іноземців, які хочуть бачити Україну сильною. Я давно не відчувала такого підйому, як сьогодні!», – розповіла Руслана.

На думку співачки, версія гімну, яка прозвучала в Нью-Йорку, передає, що українці є внутрішньо незламні. «Від нас можна зарядитися. Україна зараз справжня, є патріотизм і натхнення йти вперед і боротися – ми не декларуємо ці речі, ми з них складаємося», – сказала Руслана.

Рок-версію гімну України Руслана записала спеціально для виступу перед поєдинком:

Фото, відео: прес-служба Руслани