Пьотра Тимоховіча затримали в справі про порнографію

|

Столична поліція Варшави за­тримала у рамках ширшої операції, яку проводила разом із іспанською поліцією Пьотра Тимоховіча — фахівця у справах іміджу. Маріуш Соколовскі, речник столичної поліції повідомив, що затримали

38 осіб, які переглядали порнографію в Інтернеті — поміж ними виявився також Тимоховіч. Фахівець від іміджу начебто також мав у себе фото педофільського змісту. По­ліція вилучила його комп’ютер, повідомив Маріуш Соколовскі. Хто ж такий Тимоховіч?

Тимоховіч — радник у справах ЗМІ та фахівець у створенні іміджу. Він співпрацював із Мар’яном Кшаклевським (AWS), був радником євро-депутата посла PiS Міхала Камінського, створив новий імідж Анджея Леппера (власне, за­тримання іміджмейкера й пов’язують із пошуками компромату на Леппера). Він часто висловлювався у ЗМІ на теми образу різних політиків. Разом із режисером Марцелем Лозінським зняв документальний фільм „Як це робиться”: доказ того, що успішного політика можна зробити з кожної людини. Нещодавно він заснував підприємство разом із детективом Кшиштофом Рутковскім. „То була ініціатива Кшиштофа, з яким я уже давно приятелюю. Йому я також хочу покращити образ. Його обмовили і неслушно заарештували. Подібні клопоти можуть спіткати кожного з так званого свічника”, — казав він нещодавно газеті Dziennik Lodzki.

Рутковскі — видатний аферист, який проводив арешти у прямому ефірі, за що врешті й сів, бо він — приватний детектив, і суд визнав такі арешти формою незаконного викрадення і позбавлення волі, окрім того, були ще корупція, нахваляння тим, що може передати гроші „кому треба”, підозрілі контакти з мафією, які завжди закінчувалися на шкоду поліції тощо. Фірма мала навчати бізнесменів і політиків покращувати їхній імідж. Люди Тимоховіча допомагали у Львові ліпити імідж громадської організації „Самопоміч”, діяльність якої привела до влади нинішнього мера Львова Андрія Садового.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *