Марія Желіско, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР: «Військові повинні служити, а не обслуговувати житло»

|

«Кожен повинен займатися своєю справою – військові повинні служити, а не обслуговувати житло. Обслуговуванням житла мають займатися спеціальні організації.

Військові мали б передати на баланс міста відомче житло, тоді частково його проблеми вдалося б вирішити. Міська рада не має прямого впливу на військове житло. Якщо є пряме підпорядкування, пряма комунальна власність, то можна вирішувати проблеми цього житла.

Ми плануємо, при надходженні 22 мільйонів гривень, прийняти на баланс міста 24 відомчі будинки разом з їх інфраструктурою, яка ці будинки обслуговує. Тобто разом із ЦТП, котельнями. 16 мільйонів з цих коштів розплановано на ремонт цих будинків, ще 6 мільйонів гривень – на вдосконалення інфраструктури будинків. Зокрема це відомчі будинки по вулиці Стрийській, Фредра і Патона».

Довідка:

Сьогодні відбулася виїзна прес-конференція на відомчихоб`єктах теплозабезпечення. Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Марія Желіско зазначила, що будинкоуправління № 4 Львівської КЕЧ може не отримати ліміт газу на наступний опалювальний сезон через значну заборгованість із оплати за газ перед ЛМКП “Львівтеплоенерго”. Вона визнала роботу будинкоуправління щодо погашення боргів за тепло недостатньою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *