Петро Олійник, голова ЛОДА: «Ми захистимо облгаз»

|

«Ситуація з «Львівгазом» та іншими компаніями – це політичне замовлення до облгазів Західної України. Я ніяк не можу побачити акту перевірки газифікації у Львівській чи Закарпатській області. Ми обов’язково будемо захищати і захистимо облгаз.

Наші лінії середнього і малого тиску будувалися з коштів місцевого та обласного бюджету, та коштів населення, державних субвенцій. Однак Львівщина не є дотаційною і це кошти, які держава скерувала у Львівську територіальну громаду.

Тому рішення обласної ради, я бачив його проект, – перейняти всі газопроводи низького та середнього тиску на баланс територіальної громади і укладати угоди з облгазом буде об’єктивним, відповідатиме потребам громади. А вона хоче стабільності і не хоче політичних ігрищ.

Депутати хочуть створити комунальне підприємство, яке візьме на баланс ці системи, а управління здійснюватиме «Львівгаз» або ж інша компанія, якщо буде оголошено тендер.

Я переконаний, що БТІ оформить право власності і ми не допустимо політичного протистояння навколо економічних і соціальних проблем. Ми на стороні людей».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *