Степан Курпіль, народний депутат України від БЮТ: «Співпраця із «Нашою Україною» залежить від того, як вона себе позиціонуватиме»

|

«Друга річниця Помаранчевої революція пройшла не так гучно, як перша. Ентузіазм у людей упав, немає ейфорії. Однак це не означає, що люди втратили віру в те, що не можна здійснити ті цінності, які проголосили на Майдані. Ми маємо сьогодні розбиту «помаранчеву команду», її позиції весь час послаблюються. Виглядає так, ніби нова влада намагається розхитати опозицію і не допустити прийняття закону про опозицію, усунути її на маргінес політичного життя, однак БЮТ ніколи з цим не змириться. Ми не будемо пасивно спостерігати, як повертаємось до 2004 року.

БЮТ скоординує сили, не дивлячись на те, що «Наша Україна» досі в невизначеному стані, вони не мають свого лідера, є низка розбіжностей у поглядах на майбутнє.

Ми співпрацюватимемо із позапарламентською більшістю.

Співпраця із «Нашою Україною» залежить від того, як вона себе позиціонуватиме. Чи вони будуть повністю переходити в опозицію, чи лише частково. Поки сказати важко».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *