Любомир Буняк, міський голова Львова: „Проти „Високого Замку” виступає тільки маленька групка людей”

|

„Я не реагую на заяви окремих людей, які звикли тільки провокувати. Бо це бездумні заяви нікчемних людей. Яка може бути реакція міського голови на блокування роботи виконкому? Мені дуже прикро, коли група депутатів приводить якихось дітей, а вони не знають чого їх привели.

Хіба це нормально? Де ще робиться такий безлад, і організовують його депутати міської ради. Сьогодні одним з перших питань ми хотіли лишень прийняти положення про використання спонсорських коштів на відбудову „Високого Замку”. Йшлося лише про використання спонсорських коштів. Адже є багато громадян, які хотять відбудови королівського замку. І ми не хочемо бюджетних коштів.

А ще йдеться про використання тих коштів, які сьогодні виділено постановою Кабінету Міністрів. На Львів виділено 50 мільйонів гривень для відзначення ювілею. Там передбачені кошти в тому числі і на відбудову „Високого Замку”. І до цих коштів міські депутати не мають жодного відношення. Вони ними не розпоряджаються. Але вони всі хотять керувати.

Тільки маленька групка людей цього не хоче. Чомусь під стінами Ратуші сьогодні нема 50-тисячної демонстрації. Зрештою, приймем положення і подивимося скільки львів’яни дадуть коштів. Дадуть – будем будувати, не дадуть – не будем будувати. Але я переконаний, що дадуть. І я хочу бути спонсором, готовий дати 10 тисяч гривень. Інші люди, я думаю, дадуть значно більше. Я в цьому переконаний.

Люди, які проти цього виступають, самі нічого не вміють. Не вміють будувати, вони тільки вміють руйнувати. Спитайте, хто з них збудував хоча б собачу будку. Ніхто. Вони нічого не вміють. І тому так кричать”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *