Відкрите тренування Усика та Котельника у Львові

|

Відбулось відкрите тренування головних героїв вечора боксу «K2 Promotions» у Львові. Свою фізичну форму напередодні поєдинків продемонстрували Олександр Усик, його суперник Деніел Брюер, а також Андрій Котельник. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

За словами Олександра Усика він не хвилюється за поєдинок на відкритому повітрі. Головне, щоб глядачам було тепло.

«Я знаю, що мене буде підтримувати велика кількість українців, моя команда, моя родина як на стадіоні, так і перед екранами телевізорів. Я не переживаю щодо поєдинку на відкритому повітрі. Я буду рухатись і мене будуть зігрівати софіти. Головне, щоб глядачам було тепло», – сказав Олександр Усик.

Водночас суперник Усика – Деніел Брюер заявив, що приїхав, щоб перемогти українця.

 

«Я відчуваю себе чудово. У мене великий досвід підготовки до титульних боїв і до цього поєдинку я також готувався грунтовно. Я поважаю свого суперника Олександра Усика як хорошого боксера, як Олімпійського чемпіона. Але я тут, щоб перемогти», – зазначив Деніел Брюер.

Окрім того про віру в перемогу свого підопічного заявив й тренер Деніела Брюера.

 

«Ми приступили до підготовки кілька місяців тому. У нас були хороші спаринг-партнери – лівші. До поєдинку готові. Олександр – хороший боксер, але не найкращий у світі. В суботу буде гарне протистояння. Ми приїхали за перемогою. Більше відповідальності лежить на Олександрі, так як за нього будуть вболівати величезна кількість глядачів цього вечора», – сказав тренер Брюера Нік Дюран.

Водночас Андрій Котельник готується показати у суботу бокс світового рівня.

 

«Настрій чудовий. Хочу показати в суботу бокс світового рівня. До всіх своїх суперників я відношусь з повагою і завжди налаштовуюсь пройти всю дистанцію. Все залежить від мого опонента, як він дозволить мені боксувати. Я готувався до цього поєдинку, як і до титульних своїх боїв», – зазначив Андрій Котельник.

 

Нагадаємо, що цієї суботи на «Арена Львів» у рамках боксерського турніру «K2 Promotions» Олександр Усик проведе перший титульний поєдинок проти Чемпіона Південної Африки і володаря Інтернаціонального титулу WBF у першій важкій вазі Деніеля Брюера. На кону – титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO. А львів’янин Андрій Котельник зустрінеться в рингу з Олександром Бенідзе. Це буде прощальний бій екс-чемпіона світу за версією WBA.

 

Фото та відео від організаторів заходу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *