На площі Ринок гуляв лев Бенедикта ХVI

|

Сьогодні дресирувальник Емануель Фаріно із цирку «Кобзов» знайомив львів’ян зі своїм вихованцем – левенятком Кайлом. Про це повідомив кореспондент «Львівського порталу» із місця події.

Кайло гуляв по площі Ринок і з цікавістю оглядав місцеві принади. 

Також він показав місцевим жителям, чого він навчився робити за рік свого існування.

Окрім того, левеня продемонструвало свій апетит, привселюдно пообідавши величезним шматком телячого м’яса.

Після трапези, Емануель Фаріно вирішив посадити свого вихованця на лавку закоханих для позування перед фотокамерами поміж двох металевих левів.

Левенятко, якому виповнився рік, має цікаву історію. Невдовзі після народження дресирувальник Фаріно подарував його тодішньому Папі Римському Бенедикту ХVI. Папа прийняв подарунок, але зажадав аби левенятко виховувалось у дресирувальника.

Знайомство левенятка Кайла із львів’янами пройшло за підтримки депутата Львівської міської ради Романа Грицевича.

Зазначимо, Емануель Фаріно – італійський дресирувальник, золотий призер міжнародного циркового фестивалю в Монте–Карло.

Нагадаємо, у Львові гастролює «Цирк Кобзов» зі спеціальною шоу-програмою. Гастролі триватимуть з 19 липня до 15 вересня. Цирк розмістився на проспекті Чорновола, неподалік від супермаркету “Арсен”.

У програмі заходу: циркове шоу «VIVAT» та шоу «Madness», в яких беруть участь артисти циркового мистецтва: призерка міжнародних конкурсів, еквілібрист Тетяна Білова; двократний чемпіон України з велотріалу Владислав Черниш. Справжньою перлиною дійства є унікальний номер з левами та тиграми відомого дресирувальника з Італії Емануеля Фаріно.

Для маленьких глядачів теж підготовлена насичена програма: зоопарк з левами, тиграми, ведмедями, вовками, де самому можна погодувати кроликів та кізочок; Тераріум з крокодилом, рідкісними рептиліями, скорпіонами, кобрами та варанами. Також працюватиме Динопарк, де можна не лише побачити макети динозаврів мезозойської ери, а й доторкнутись до окремих кісток велетнів. Зустрічатимуть дітей герої улюблених мультфільмів.

У рамках заходу також відбудеться благодійна акція «Подорож до казкового світу «Цирку Кобзов», метою якої є подарувати казку дітям-сиротам та діткам з обмеженими функціональними можливостями.

Фото – Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *