Футбол. «Арену Львів» «зливають»?

|

Стадіон «Арена Львів» цілеспрямовано дискредитують, аби унеможливити проведення спортивних заходів на цій споруді. Таким був один із основних лейтмотивів виступів на сьогоднішній прес-конференції, присвяченій можливій дискваліфікації стадіону через поведінку вболівальників на відбірковому матчі чемпіонату Європи з футболу 2016 року Україна-Македонія, передає кореспондент Львівського порталу.

«Є підозри , що це системна робота, спрямована на дискредитацію стадіону» – заявив, зокрема, директор стадіону Денис Ринський.

При цьому Д.Ринський не підтвердив версію про можливу причетність до провокацій структур ФК «Карпати». За його словами, у них справді існують фінансові непорозуміння з «Карпатами» через орендну плату, однак вони не настільки серйозні, щоб підозрювати керівництво львівського футбольного клубу у шкідництві.

Начальник управління молоді, сім”ї та спорту Львівської міськради Володимир Шнайдер теж вважає, що у справі провокацій на «Арені Львів» не все чисто.

«Стадіон «зливають» і прикро, що в цьому беруть участь львів’яни» – заявив він.

Як зауважив заступник голови Федерації футболу Львівщини Ростислав Заремба, можливі санкції УЄФА стосовно «Арени Львів» є дуже небезпечними, оскільки в Україні сьогодні є лише два стадіони, на яких можна проводити міжнародні матчі. У разі дискваліфікації львівської «Арени» єдиною такою спорудою залишиться Національний стадіон у Києві.

Нагадаємо, раніше генеральний директор донецького «Шахтаря» Сергій Палкін уже заявляв, що хтось дуже не хоче, аби «Шахтар» грав у Львові.

Як повідомляв Львівський портал, Федерація футболу України отримала лист від УЄФА про початок дисциплінарного розслідування поведінки уболівальників під час матчу Україна-Македонія, який відбувся 12 жовтня на «Арені Львів». Найгострішою санкцією може стати дискваліфікація стадіону.

Фото: fckarpaty.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *