Футбол. У перерві матчу «Шахтар»-«Волинь» відбудеться презентація Кубка чемпіонату з міні-футболу серед дітей з інтернатів

|

Сьогодні, 17 жовтня, у перерві футбольного матчу Прем’єр-Ліги між ФК «Шахтар» та «Волинь» відбудеться презентація Кубка чемпіонату з міні-футболу «Копа» серед дітей з інтернатів. Учасниками команд є діти-сироти, діти, що опинилися в скрутних життєвих обставинах, які проживають в інтернатних закладах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Діти, які є учасниками команд, вийдуть на футбольне поле та у присутності глядачів їм буде запрезентовано Кубок, який отримає команда-переможець чемпіонату «Копа». Також кожна команда отримає футбольні м’ячі та атрибутику.

«Ми пройшли довгий шлях приготування до початку чемпіонату, адже команди-учасники не є професійними клубами і їх учасникам часто бракувало простих та елементарних речей: форми, взуття, м’ячів, навики командної чи індивідуальної гри, здорового суперництва та чесної гри. З Божим благословенням та допомогою небайдужих людей зараз ми перебуваємо на порозі початку першого сезону чемпіонату з міні-футболу «Копа», – зазначає керівник Центру Опіки Сиріт отець Роман Прокопець.

«Розпочинаємо нову справу, якою хочемо дати більше можливостей для діток з інтернатів. Все буде по-справжньому: жеребкування, графіки ігор, професійні рефері під час матчів, перехідний Кубок, презентація команд на «Арені Львів», – додав керівник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

Учасниками чемпіонату з міні-футболу будуть діти з:

“Авангард” – комунальний заклад обласного дитячого протитуберкульозного  санаторію;

“Сила” – львівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 104;

“Леви” – Дитячий будинок “Добре серце”;

“Форвард” – винниківська загальноосвітня  санаторна школа-інтернат;

“Мрія” – Навчально-Реабілітаційний центр “Мрія”.

Організатором чемпіонату є Центр Опіки Сиріт за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР. Титульним партнером чемпіонату виступає ФК «Шахтар».

Про перебіг чемпіонату та результати матчів можна буде слідкувати на сайті Центру Опіки Сиріт – http://orphancenter.org.ua.

Фото: punct.com.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *