Бодібілдинг. У Львові визначили кращих качків

|

У Львові успішно завершився відкритий чемпіонат Львівської області з бодібілдингу та фітнесу. Про це Львівському порталу повідомила заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, відповідальний секретар відділення НОК України у Львівській області Оксана Вацеба.

 

Змагання відбулися під егідою управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівської обласної федерації бодібілдингу та фітнесу. Головний суддя змагань – І. Лукачук (м. Львів), головний секретар О. Богданова (м. Львів).

 

Участь у змагання взяли понад 80 атлетів Львівщини та з інших областей України.

 

Чемпіонами у різних вікових та вагових категоріях стали: Юрій Сірік (юніори до 80 кг), Василь Бундюк (юніори +80 кг), Євген Лящовський (менс фізік), Ганна Прокопенко (фітнес), Світлана Пелих (бодіфітнес), Наталія Бершеда (бікіні до 163 см), Людмила Гетьманенко (бікіні понад 163 см), Максим Шишкін (бодібілдинг до 80 кг), Олександр Слюсар (бодібілдинг до 90 кг), Павло Боровський (бодібілдинг понад 90 кг), Василь Бундюк (абсолютний чемпіон серед юніорів), Павло Боровський (абсолютний чемпіон).

Фото: Ironworld

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *