Футбол. Львів готується до матчу «Шахтар» - «Порту»

|

У вівторок, 30 вересня, о 21.45 на стадіоні «Арена Львів» в рамках Ліги Чемпіонів УЄФА відбудеться футбольний матч між командами «Шахтар» (Україна) та «Порту» (Португалія). Для комфортного доїзду вболівальників на стадіон, курсуватимуть додаткові автобуси – повідомили Львівському порталу у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні молоді, сім’ї та спорту ЛМР, на час проведення матчу, графік роботи громадського транспорту (а саме: маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3; 20; 25) буде продовжено до першої години ночі.

Для комфорту вболівальників до стадіону будуть курсувати шатл-баси. До початку матчу шатл-баси курсуватимуть з площі Є.Петрушевича та від кінотеатру ім. О.Довженка до Автовокзалу з 18:00 до 21:30. Після завершення матчу з 23:30 до 01:00 автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є.Петрушевича та до кінотеатру ім. О.Довженка.

Оплата проїзду становитиме 3 гривні.

Квитки на матч можна придбати в касі стадіону «Арена Львів» (вул. Стрийська, 199), в kasa.in.ua (вул.Дорошенка, 19; Кінг Крос Леополіс) та в магазині «Наш Формат» (вул. Братів Рогатинців, 24).

Фото:westua.net 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *