Волейбол. Львівські «кажани» повернулися з Польщі

|

Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» повернулися з польського Островеку. Там, впродовж 12-14 вересня, відбувся товариський волейбольний турнір. На змаганнях у Польщі  було представлено п’ять команд, серед яких лише одна українська – «Барком-Кажани» та чотири польські:  Ślepsk Suwałki, KS Camper Wyszków, KPS Siedlceта Pekpol Ostrołęka. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВК «Барком-Кажани».

Хоча вибороти перемогу львів’янам не вдалось («кажани» отримали кубок за п’яте місце), досвід гри у міжнародному турнірі львів’яни таки здобули. А це, як наголосив президент ВК «Барком-Кажани» Олег Баран, має для команди колосальне значення.

До речі, за підсумками змагань найкращим гравцем команди ВК «Барком-Кажани» під час польського турніру визнали Мар’яна Кадюка.

«Це були досить насичені змагання, «кажани» отримали неоціненний досвід. Для того, щоб команда йшла до лідерства  – потрібно пережити і програші», – підкреслив  головний тренер ВК «Барком-Кажани» Владислав Лазарчук.

Одразу після Польщі, львівські «кажани» вирушать до Румунії. Там наприкінці тижня львів’яни візьмуть участь у ще одному турнірі.

Фото: прес-служба ВК «Барком-Кажани»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *