Волейбол. Львівські «Барком-Кажани» відправились на турнір до Польщі

|

У Львові завершився  другий волейбольний турнір «Кубок Лева». Загалом участь у змаганнях взяло 4 команди. Це львівські «Барком-Кажани » та «Барком-Кажани-2» (молодіжна команда), ВК «ЮрАкадемія» (м. Харків), ВК «Хімпром» (м. Суми). Про це Львівському порталу повідомили у прес-служба ВК «Барком-Кажани»

За підсумками матчів, переможцем турніру  та володарем «Кубку Лева-2014» став волейбольний клуб «Хімпром» (місто Суми). Друге місце посіла «Юракадемія» (Харків),  третє місце ВК «Барком-Кажани».

Номінацію «Кращий нападник Кубку Лева-2014» отримав гравець «кажанів» Володимир Тевкун. А от  кращим приймаючим гравцем турніру став Дмитро Канаєв з ВК «Юракадемія».

« Не очікував, що отримаю таку нагороду. Дійсно, дуже приємно. Щодо турніру, це були підготовчі змагання. Ми не ставили собі за мету перемогу. Адже потрібно було притримати сили на  матчі у Польщі, на які ми вирушаємо вже сьогодні», – наголосив Володимир Тевкун.

До Польщі  гравці ВК «Барком-Кажани»  поїхали одразу по завершенню турніру. Там у місті Островек львівські «кажани»  візьмуть участь у  місцевому турнірі.

Загалом на  змаганнях у Польщі  буде представлено 5 команд, серед яких лише одна українська – «Барком-Кажани» та 4 польські:  Ślepsk Suwałki, KS Camper Wyszków, KPS Siedlceта Pekpol Ostrołęka.

Фото: www.032.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *