Фехтування. До Львова їдуть 150 кадетів з рапірами, шпагами та шаблями

|

У Львові відбудеться традиційний Всеукраїнський турнір з фехтування «Галицька осінь». Захід відбудеться 10 вересня, в рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту та Всеукраїнського «Олімпійського уроку». Турнір присвячений пам`яті майстра спорту Володимира Козицького. Про це Львівському порталу повідомила заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, відповідальний секретар відділення НОК України у Львівській області Оксана Вацеба. 

На турнірі очікується участь близько 150 молодих фехтувальників України (категорія кадети), для яких ці змагання є одним з етапів відбору до національної збірної команди України.

Попередню згоду на участь у цих традиційних змаганнях подали команди Києва, Київської, Миколаївської, Закарпатської, Харківської, Донецької, Тернопільської, Дніпропетровської, Хмельницької, Одеської, Луганської та Львівської областей.

Очікується участь гостей з Польщі та Білорусі.

Захід відбудуться в манежі Львівського державного університету фізичної культури (Львів, вул. Черемшини, 17.).

Головний суддя змагань: суддя національної категорії – Анатолій Хмелевський (м. Львів).

Інформаційна довідка:

Володимир Петрович Козицький (1934-1999) зробив чимало для розвитку та популяризації фехтування на Львівщині. Багаторазовий переможець змагань республіканського, всесоюзного та міжнародного рівнів.

Новаторський підхід до питань підготовки спортсменів дозволив йому розробити та запровадити в практику авторські методики тренувань, які сприяли високим результатам львівських фехтувальників на чемпіонатах Європи, світу та Олімпійських Іграх.

 Фото: www.cska.kiev.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *