Футбол. Шацьких, Ребров і Батіста про гру „Карпати” – „Динамо”

|

У суботу львівські „Карпати” зіграли внічию 1:1 з київським „Динамо”. Після гри найкращі гравці у складах команд поділилися враженнями від гри з кореспондентом „Львівського порталу”.

Максим Шацьких, нападник „Динамо”: „Не те щоб ми занадто швидко повірили у власну перемогу. Трохи не вийшло з контролем м’яча, можливо, не вистачило концентрації на весь поєдинок. Сильні сторони у „Карпат” назвати важко. Була не проста гра, багато боротьби, а комбінаційної гри у виконанні “Карпат” я не побачив. Після гри з „Шахтарем” ми відновилися і завдання у „Динамо” було брати три очки у Львові”.

Роша Батіста, нападник „Карпат”: „Мій гол – це плід великої боротьби, бажання, ми багато вантажили м’ячів у штрафну „Динамо”, хотіли забити і, слава Богу, нам пощастило. На мене точно навішали, і я забив”.

Сергій Ребров, капітан „Динамо”: „З „Карпатами” завжди важко і водночас приємно грати у Львові, коли приходить повний стадіон і люди віддано підтримують свою команду. Результат, напевно, по грі. Після забитого гола ми відійшли назад і не створювали таких голових моментів як до того. Очевидно, в цьому проблема”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *