Футбол. „Карпати” переїдуть?

|

До ФК „Карпати” з Львівської міськради нарешті надійшов проект договору про оренду стадіону „Україна”. Міська влада вважає, що клуб повинен щорічно сплачувати орендну плату майже 2 млн грн. Про це повідомив під час онлайн-конференції на офіційному сайті команди спортивний директор ФК „Карпати” Юрій Дячук-Ставицький. „Можливо, різко, але я думаю, що цей маразм керівників міської влади викличе серйозне обурення,насамперед уболівальників”, – зазначив Юрій Михайлович.

Як довідався „Львівський портал”, непомірно велика орендна плата за стадіон у Львові може спричинитися до того, що футбольний клуб „Карпати” передислокується в інше обласне місто Західної України. Туди, де футбольний клуб зможе знайти більше розуміння міських чиновників. Зокрема, подейкують, що „зелено-білі”, можливо, проводитимуть домашні матчі другого кола в Івано-Франківську.

Учора керівництво ФК “Карпати” проводило нараду, на якій розглядали питання переведення львівської команди в Івано-Франківськ або припинення діяльності клубу. Чим завершилася нарада, стало відомо пізніше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *