На Львівщині затримали продавця наркотиків

Анастасія Диняк

|

У Стрийському районі чоловік розповсюджував «PVP» та «амфетамін». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, правоохоронці затримали 31-річного мешканця Стрийського району. У затриманого вилучили «PVP» та «амфетамін», зіп-пакети, гроші та інші докази.

Чоловікові повідомили про підозру ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до десяти років за ґратами з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше у Львові затримали двох хлопців з інших областей України за продаж наркотиків. Один з них був у розшуку.

Також у Львові правоохоронці вилучили у двох дівчат пакети з канабісом, амфетаміном, мефедроном,  психотропними речовинами LSD та MDMA загальною вагою майже 7 кілограм. Орієнтовна вартість наркотиків становить понад 2 мільйони гривень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *